Van Oorschot Mode

Van Oorschot Mode bestaat sinds januari 1911, 111 jaar dus. Inmiddels is met Guus, Marc & Sjoerd de 4e generatie in het familiebedrijf actief.
Met drie generaties die hen voorgingen, lijkt het haast vanzelfsprekend dat er voor het mooie vak gekozen werd.

Marc: “ Toch hebben we alle drie zeer bewust gekozen voor het familiebedrijf. We delen de liefde voor het vak, maar doen dat allemaal op ons eigen gebied.”

Guus: “ We zijn een familie, hebben een naam, maar gelukkig wel verschillende meningen. Zo houd je elkaar scherp en geeft ieder zijn eigen input. Met familie samenwerken heeft voor ons alledrie een enorme meerwaarde.

Sjoerd: “ De mode is absoluut onze passie. Met kleding kan je laten zien wie je bent, en het is mooi om te zien als onze collecties aanslaan bij onze klanten”.

Guus: “ Onze 3 zaken zijn in de loop van de jaren veel veranderd, zowel op collectioneel gebied als met het winkelinterieur. Met het steeds verbouwen van de winkels zelf, en vorig jaar met de verhuizing van onze zaak in Roosendaal naar de Nieuwe Markt 61 in Roosendaal. Doordat Marc en Sjoerd elk seizoen de allerbeste dames- en herenmodecollecties inkopen, proberen we voor onze klant een vernieuwende maar vertrouwde zaak te zijn.

Marc: “ Het geeft een kick om steeds weer de beste nieuwe trends op te pikken en te vertalen in een collectie. En dat natuurlijk met een blijvend streven naar de allerbeste service voor de klant.”

Sjoerd: “ Zeker! Met alles wat we doen proberen we te zorgen voor een sfeer dat kleding kopen bij van Oorschot Mode ook een beetje een feestje is.”

Algemene vragen

Veestraat 27
5701 RA Helmond